دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)

با سلام

در یک کارگاه با توجه به ماهیت کار نوبتی (صبح و شب)، پرسنل آن طبق قانون، مشمول دریافت حق نوبتکاری ۲۲.۵% میباشند. درحالیکه این آیتم به دو شکل زیر پرداخت میگردد:

  • ۱- عده ای که تازه استخدام شده و ضریب ۲۲.۵% برای آنها اعمال میشود.
  • ۲- عده ی دیگر که قبل از گروه اول مشغول بکار بوده و از ابتدا ضریب ۳۵% برای آنها لحاظ شده است.

ماهیت کار همه پرسنل یکسان بوده و عملا در کنار یکدیگر مشغول بکار هستند. سابقه فعالیت کارگاه حدود ۱۵ سال میباشد.

حال سوال اینست:

  • گروه اول چه باید بکنند؟
  • آیا گروه اول به استناد عرف کارگاه میتوانند ادعایی داشته باشند؟
1 پاسخ
توسط (24,930 امتیاز)
با سلام

فوق العاده نوبت کاری برای کار روز وشب قانون ۲۲.۵ درصد مزد ثابت یامبنا تعیین نموده است در مورد ادعای ۳۵ درصد نظر هیات حل اختلاف قطعی اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل ولازم الاجراست