در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (170 امتیاز)
سلام ,نه سال در مجتمع تجاری مشغول بکار بودم و بابت نوبت کاری ,فوق العاده اضافه کاری جمعه,ذخیره مرخصی,اضافه کاری و....که ظرف این چند سال پرداخت نشده در اداره کار مشهد تشکیل پرونده دادم ولی متاسفانه هیات تشخیص میگه فقط یکی دو سال آخر پیگیری میشه و بقیه نه

آیا این روند قانونیه یا میتونم بقیه سالها را هم دریافت کنم? چون تو قانون کار خوندم که حقوق و مزایای کارگر مشمول گذر زمان نمیباشد ولی عملا چنین اتفاقی نیافتاد.لطف راهنمایی فرمایید.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنین چیزی که اداره کار گفته منطقی وقانونی نمیباشد هر آنچه در دادخواست خود ذکر کرده اید اداره کار موظفه بررسی نماید فقط ذکر تاریخ که ازچه مدتی طلب دارید رو باید در دادخواست بنویسید