در سایر توسط (110 امتیاز)
با سلام و تشکر

آیا هر کار شیفتی جزو مشاغل سخت و زیان آور به حساب می آید؟؟
بنده در ماه 10 شیفت 12 ساعته روز کاری و 10 شیفت 12 ساعته شب کاری مشغول خدمت هستم.آیا جزو مشاغل سخت و زیان آور محسوب می شود.مرجع پاسخ گویی به این سوال کجاست؟؟؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر کاری شیفتی باشد حتما که سخت وزیان آور محسوب نمیشود اما در کارخانجات تولیدی که شیفتی میباشند وبا مواد شیمیایی سرو کار دارند جزو مشاغل سخت وزیان آور محسوب میشوند