در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

برای محاسبه ساعات کار موظفی کارگران به راحتی از رابطه زیر استفاده کنید.

  • از روی تقویم رسمی کشور تعداد روزهای غیر تعطیل (کسر روزهای جمعه و تعطیلات رسمی از کل روزهای ماه) را استخراج کنید.
  •  تعداد روزهای غیر تعطیل را در عدد ۷/۳۳ (هفت و سی و سه صدم) ضرب کنید تا ساعات کار موظفی کارگران در آن ماه بدست آید. بدیهی است ساعات کار موظفی کارگران در ماه های مختلف متفاوت خواهد بود.
  1. ایا این فرمول برای کارگران نوبتی و شیفتی نیز صدق میکند؟
  2. ایا در صورت ما زاد بودن ساعات کاری بنده ومحاسبه اضافه کاری براییم آیا این امر موجب ساقط شدن فوق العاده جمعه کاری و تعطیل کاری میشود؟
1 پاسخ
توسط (24,730 امتیاز)

با سلام بله ساعت کاری مفید بدست اماده برای کارگران نوبت کار نیز صدق میکنددر صورت انجام کار درروز جمعه این ساعات را استخراج می نمایم وبه ان فوق العاده جمعه کاری ۴۰ درصد پرداخت می کنیم ودر صورت مازاد بر ساعت موظفی تحت عنوان فوق العاده اضافه کاری وتعطیل کاری که نرخ ان یکسان است برابر ماده ۵۹ قانون کار در وجه کارگر پرداخت می کنیم با تشکر قربانی