دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

در محاسبه ی نوبت کاری ملاک ساعات کارکرد است یا روز کارکرد؟اگر به حد نصاب 176 ساعت نرسیده باشد چی؟
1 پاسخ
توسط (24,730 امتیاز)
با سلام ، ملاک پرداخت فوق العاده نوبت کاری نوع چرخش کار است که نوبتهای صبح ،عصر یا شب قرارمی گیرد ودر صورتیکه ساعت کارکرد کمتر از ساعت عادی قانون کار باشد یا باید از مرخصی استحقاقی جایگزین نماید یا به نسبت ساعت کار انجام یافته محاسبه وپرداخت گردد.