در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

ایا به مدت زمانی که کارگر نوبت کار در مأموریت ماده 46 قانون کار به سر می برد مشمول فوق العاده نوبت کاری قرار می گیرد  ؟
1 پاسخ
توسط (25,500 امتیاز)
با سلام

فوق العاده های نوبت کاری به کارگرانی پرداخت می شود که کارشان در محدوده زمانی یک ماه گردش داشته باشد به بیان دیگر شرط استفاده از درصد های نوبت کاری تحقق گردش کار در داخل یک ماه می باشد . به این ترتیب چون با محقق شدن گردش کاری در طول ماه کارگر نوبت کار مشمول فوق العاده مربوط برای کل مزد ماهانه می شود بنابراین چنانچه مأموریت ها در ماه هایی که در آن گردش کار انجام شده صورت گرفته باشد در شمول درصد های نوبت کاری قرار می گیرد.