در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

ساعت کار ما به صورت نوبت کاری یک هفته ۸ الی ۱۶ ،،یک هفته ۱۶ الی ۲۴ هستش و به جای جمعه یک روز دیگر در هفته تعطیل هستیم و حضور جمعه به نوعی اجباری هست

میخواستم ببینم در این نوع کارکرد در قانون کار نحوه محاسبه ۱- روز تعطیل رسمی  ۲- روز جمعه و ۳-جمعه ای که تعطیل رسمی هست

 به چه صورت میباشد؟
1 پاسخ
توسط (49,300 امتیاز)
با سلام

با توجه به فعالیت کارگر بصورت نوبتکاری به ترتیب 10% - 15% و 22.5 % فوق العاده نوبتکاری تعلق میگیرد. در ضمن بابت انجام کار در روز تعطیل رسمی کشور 40 درصد اضافه بر مزد پرداخت میشود.