در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
سلام

در یک شرکت خدماتی پیمانکاری مشغول به کار هستم.

 کارفرما ما را مجبور به اضافه کاری می کند و در مقابل، دستمزدی بابت این اضافه کاری پرداخت نمی کند.

 در ضمن، بخش هایی از حقوق و مزایای ما نیز پرداخت نشده است.

 با توجه به این که قرارداد پیمانکار رو به پایان است، همه نگران وضعیت مطالباتمان هستیم.

چیکار میتونیم بکنیم که حقمون پایمال نشه؟
1 پاسخ
توسط
براساس ماده ۵۹ قانون کار، «موافقت کارگر» و پرداخت اضافه کار، شرط ارجاع اضافه کاری به کارگر است.

 در صورتی که پیمانکار مربوطه، شما را مجبور به کار می کند، می توانید با طرح شکایت در شوراهای حل اختلاف اداره کار، مانع از سوءاستفاده وی شوید.