در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (1,290 امتیاز)
کارگری برای انجام کار در خارج ازساعات کار قانونی اقلامی از جمله اضافه کاری،پاداش و....دریافت می دارد آیا این پرداخت ها در محاسبه سنوات خدمت منظور می گردد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
مبنای محاسبه سنوات خدمت مزدی است که کارگر در مقابل 7ساعت و 20دقیقه کار روزانه و یا 2ساعت کار در هفته دریافت می دارد. دریافتی های مازاد بر7ساعت و 20دقیقه کار در روز تحت هرعنوان که پرداخت گردد از جمله اضافه کاری در محاسبه مزایای پایان کار منظور نمی گردد.ضمنا در مورد سنوات خدمت چنانچه بین طرفین توافق حاصل نشود باکارگر مطابق ماده24قانون کار رفتار خواهد شد.