در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

با سلام

من از ابتدای آبان 94 در شرکتی خصوصی مشغول بکار بودم . پایان این ماه (آذر 96) بعلت عدم توافق با کارفرما قصد ترک کار دارم. یعنی دقیقا 26 ماه بیمه دارم. در این مدت هیچ مبلغی بابت سنوات دریافت نکرده ام.

  1. سنوات این مدت چگونه محاسبه میشود.
  2. عیدی سال 96 به بنده میخورد یانه. اگر بله چه مبلغی

1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
حق سنوات شما به نسبت تعداد روزهای کارکرد محاسبه و بر اساس آخرین دستمزد شما پرداخت می شود. عیدی هم به نسبت روزهای کارکرد سال محاسبه و معادل 2 ماه حقوق پرداخت می شود.