در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
سلام

کارفرما حقوق و مزایای مرا پرداخت نکرده بود که من شکایت کردم و او محکوم به پرداخت شد.ولی می خواستم بدانم آیا بعد از گرفتن مبلغ می توانم برای خسارت تاخیر پرداخت آن شکایت کنم؟به کجا مراجعه کنم دادگاه یا اداره کار؟
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.در قانون کار جریمه وخسارتی تحت عنوان تاخیر در پرداخت حقوق ومزایا پیش بینی نشده است.ولی پس از اخذ رای از اداره کار و عدم پرداخت توسط کارفرما ،در دادگستری پیگیری نمایید.