در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
سلام،کارمند دفتراسنادرسمی هستم،با بیمه تامین اجتماعی،  هرسال دوبرابر حداقل حقوق که توسط دولت اعلام میشود عیدی از کارفرما دریافت کردم، آیا عیدی دوبرابر شامل سنوات پایان خدمت هم محسوب میشود که کارفرما هرسال پرداخت میکند ویا در پایان بازنشستگی به این جانب پاداش پایان خدمت هم تعلق میگیرد، درصورت تعلق گرفتن باید کارفرما پرداخت کند یا تامین اجتماعی، ممنون
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در خصوص عیدی کارفرما مکلف به پرداخت 2 برابر حقوق شما به عنوان عیدی می باشد که این پرداختی نباید از 3 برابر حداقل حقوق مصوب سال جدید تجاوز کند و در خصوص سنوات ، کارفرما می بایست معادل یکماه پایه حقوق شما را به عنوان سنوات پرداخت نماید و درصورتیکه سنوات شما سالیانه محاسبه و پرداخت نگردد کارفرما می بایست در پایان رابطه کاری شما به ازای هر سال سابقه کار معادل یک ماه حقوق به عنوان سنوات پرداخت نماید.