قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (31,710 امتیاز)
آیا ضریب 1.96 برای شخصی که هم جمعه کاری و هم اضافه کاری داشته درست است ؟
1 پاسخ
قبل توسط (153,970 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ
خیر اشتباه است.

۴۰٪ اضافه کاری و ۴۰٪ جمعه کاری که علاوه بر حقوق پایه می بایست پرداخت شود، با هم جمع می شوند و نه ضرب!

جمعه کاری به عنوان آیتم جداگانه در فیش می بایست در نظر گرفته شود. در واقع برای یک ساعت اضافه کاری می بایست ضریب ۴۰٪  در نظر گرفت.

برای جمعه کاری، یک آیتم جداگانه از اضافه کاری می بایست در نظر گرفت. سپس، به هر روز کار در جمعه، ۴۰٪ مزد روزانه به عنوان جمعه کاری در نظر گرفته می شود.

در واقع  هم ضریب ۱.۸ و هم ضریب ۱.۹۶ برای جمعه کاری و اضافه کاری غلط است و می بایست به صورت جداگانه و آیتم های جداگانه در نظر گرفته شود.