دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-850 امتیاز)
سلام

محاسبه حقوق جمعه و اضافه کارکردن در آن روز چگونه می باشد ؟
1 پاسخ
توسط (24,930 امتیاز)
سلام

روز جمعه روز تعطیل هفتگی کارگران بامزد  محسوب می شود وکارگاههایی که حسب نوع یا ضرورت کار یا توفق طرفین روز کارگر  جمعه را  مشغول بکار  بوده است می بایست یک روز در هفته را تعطیل باشد ودر مقابل عدم استفاده از تعطیلی روز جمعه ۴۰٪اضافه بر مزد فوق العاده جمعه کاری از کارفرما دریافت نماید