دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (136,290 امتیاز)

بهترین پاسخ

در قانون کار، چیزی به نام تعطیل کاری نداریم. تعطیل کاری همان اضافه کاری است که در عرف باب شده به اضافه کاری در روز تعطیل،‌ تعطیل کاری می گویند.

اگر کارگر در روز تعطیل کار کند،‌ و به جای آن روز دیگری تعطیل شود،‌ به وی اضافه کاری (تعطیل کاری)‌ تعلق نمی گیرد. اما اگر کارگر در روز تعطیل کار کند و روز دیگری تعطیل نشود، به کارگر اضافه کاری (تعطیل کاری) تعلق می گیرد.

هر ساعت اضافه کاری (تعطیل کاری) ۴۰٪ اضافه بر حقوق ساعتی کارگر است.