دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (29,250 امتیاز)
نحوه حقوق روزهای تعطیل رسمی چگونه است ؟
1 پاسخ
قبل توسط (142,410 امتیاز)
بر طبق ماده ۶۴ قانون کار، روزهای جز ایام مرخصی محسوب نمی شود و کارفرما می بایست حقوق آن را پرداخت کند.

در صورت کار در روزهای تعطیل رسمی، تعطیل کاری تعلق می گیرد. همچنین در صورتی که بیشتر از ۴۴ ساعت کار شده باشد، اضافه کاری نیز تعلق می گیرد.