دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
باسلام و خسته نباشید شرمنده میخواستم بدونم تو محاسبه حق مسکن که 40.000 تومان هسش تو بیمه چجوری محاسبه میشه یه خانومی بودن میگفتن واس مجردها تو بیمه 40.040 میزنم واسه متاهلا 40.080 قانون جدیدیه یا بوده ؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
مبلغ کمک هزینه مسکن ثابته و ربطی به مجرد یا متأهل بودن نداره. 40 تومان و 80 تومان کمک هزینه خواربار بود که در سالهای گذشته محاسبه و پرداخت میشد و چندین ساله که حذف شده.