در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (120 امتیاز)
سلام. 3 سال هست در یك مجموعه كار میكنم و بیمه نشدم حال كه می خوام از این مجموعه خارج شم قوانین كار شامل من میشه و می تونم از حق بیمه و عیدی و پاداش استفاده كنم یا فقط بیمه شده ها طبق قوانین قانون كار هستند؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
به در صورت داشتن  رابطه کاری میتوانید کلیه مطالبات خود را طلب نمایید حتی از طریق اداره کار میتوانید نسبت به ایجاد سوابق در تامین اجتماعی نیز پیگیر باشید