در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
باسلام
پدر بنده حدود ۶ سال در یک شرکتی از ساعت ۶ عصر الی ۷ صبح نگهبان بوده حالا بعداز اخراج وی از طرف کارفرما با استناد به چه مفادی از قانون کار میتوان اضافه کاری وی که ساعات آن قابل توجه است و از طرف کارفرما پرداخت نشده است مطالبه نمود
و بخصوص حق شبکاری وی که همیشه شبکار بوده است و اصلا تعطیلی نداشته است از شرکت مطالبه کرد.
با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (1,780 امتیاز)
با سلام

کارگرانی که به طور ثابت در شب کار می کنند ( کارگران غیر نوبتی ) چنانچه به جای تعطیل هفتگی جمعه شب به طور مستمر شب دیگری در هفته را به عنوان تعطیل هفتگی استفاده کنند با توجه به شمول حکم عام ماده 62 قانون کار و تبصره های ذیل آن نسبت به کلیه کارگرانی که در مقاطع زمانی مختلف در طول شبانه روز به کار اشتغال دارند علاوه بر برخورداری از 35% فوق العاده شب کاری موضوع ماده 58 ، از 40% اضافه مزد پیش بینی شده در تبصره یک ماده 62 قانون مرقوم نیز بهره مند خواهند شد .