در پرداخت حق بیمه توسط (380 امتیاز)
با سلام.مبالغی که در جدول دستمزدهای  سال 97 ارائه شده در سایت تامین اجتماعی وجود دارد بیشتر از مبالغی هست که از طریق فرمول اعلام شده بدست می آید.

برای مثال مبلغ دستمزد برای فروشنده طلا در شهرهای زیر 500هزار نفر در سال 96 مبلغ 40300 تومان توسط سایت بیمه اعلام شده بود که با محاسبه در فرمول، دستمزد سال 97 مبلغ 47312 تومان می گردد. ولی در جدول ارائه شده این مبلغ 48200 تومان درج شده است. حال تکلیف چیست؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

دستمزد مقطوع صنف فروشندگان و سازندگان طلا به شرح جدول زیر است.