در قانون کار و قرارداد کار توسط (3,570 امتیاز)
آیا قرارداد کاری که مزایای کمتری از حداقل قانون کار دارد اعتبار دارد
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

هر نوع قرارداد کار که مزایا را کمتر از قانون کار اعلام کند اعتبار ندارد

هر نوع تغییر در قرارداد کار که مزایایی کمتر از امتیازات مقرر در قانون کار برای کارگر منظور کند، مستند به ماده ۸ قانون کار نافذ نیست و بلااعتبار خواهد بود. ضمنا در قراردادهای کار اولیه نیز رعایت حداقل‌های قانونی پیش‌بینی شده در قانون کار و مقررات تبعی الزامی است و سازش بر مبنای کمتر از حداقل‌های مربوط محمل قانونی نخواهد داشت.