دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (28,680 امتیاز)
تفاوت جمعه کاری و تعطیل کاری چیست ؟
1 پاسخ
قبل توسط (136,290 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ

ماده ۶۲ قانون کار در مورد جمعه کاری است:

ماده ۶۲ قانون کار - روز جمعه، روز تعطیل هفتگی کارگران با استفاده از مزد می‌باشد. تعطیل یک روز معین در هفته اجباری‌است. استفاده از تعطیل روز جمعه ۴۰% اضافه بر مزد دریافت خواهند کرد.

در قانون کار، چیزی به نام تعطیل کاری نداریم. تعطیل کاری همان اضافه کاری است که در عرف باب شده به اضافه کاری در روز تعطیل،‌ تعطیل کاری می گویند.

اگر کارگر در روز تعطیل کار کند،‌ و به جای آن روز دیگری تعطیل شود،‌ به وی اضافه کاری (تعطیل کاری)‌ تعلق نمی گیرد. اما اگر کارگر در روز تعطیل کار کند و روز دیگری تعطیل نشود، به کارگر اضافه کاری (تعطیل کاری) تعلق می گیرد.

فوق العاده جمعه کاری ۴۰٪ اضافه بر حقوق ساعتی کارگر است. هر ساعت اضافه کاری نیز ۴۰٪ اضافه بر حقوق ساعتی کارگر است.