در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
بنده در چند سال گذشته مبلغی بعنوان فوق العاده شغل دریافت می نمودم که در فیش حقوقی اینجانب نیز درج می گردید.

لکن امسال به بهانه اینکه فوق العاده شغل را در پایه حقوق اینجانب بردن، مبلغ مذکور را بدون رضایت و اطلاع اینجانب حذف نمودند.

آیا این کار قانونی می باشد؟و تا چه زمان حق اعتراض دارم ؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
با سلام - درقانون کار مزایایی تحت عنوان فوق العاده شغل به کارفرما تکلیف نشده است، لذا چنانچه مبلغی ازاین بابت پرداخت گردد براساس عرف و توافق است ، بنابراین حذف آیتم فوق العاده شغل در قراردادجدید چنانچه موجب کاهش مزد و حقوق کارگر نشود مغایر با قوانین نخواهدبود.