در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (3,600 امتیاز)
آیا مدت زمان مرخصی استلاجی در محاسبه عیدی و پاداش تاثیر دارد ؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
بر اساس ماده 74 قانون کار، مدت مرخصی استعلاجی که به تأیید سازمان تامین اجتماعی رسیده باشد، جزو سوابق کار کارگران محسوب می‌شود لذا این ایام مشمول پرداخت عیدی و پاداش سالانه خواهد بود.