در قانون کار و قرارداد کار توسط (110 امتیاز)
با سلام .بنده سه و سال و نیم هست که بدون قرارداد در شرکتی مشغول هستم یک ماه و نیم پیش به دلیل بی احترامی های مکرر مدیریت اعلام کردم که نمیتونم بیام ولی اعلام کتبیمو قبول نکردن حتی شخصی رو که مسلط به کاره من بود با حقوق وزارت کار معرفی کردم و گفتم حاضرم یک ماه اموزش بدم بهشون ولی مدیریت قبول نکردند . من هم از دو هفته بعدش  زیاد نرفتم سرکار.هر بار میرم بی احترامی میکنن الان بعد از یک ماه و دو هفته بعد از اعلامه من سه روزه شخصی رو اوردند و میگن باید بیای بهش کارشناسی ایزو و بازاریابی کارهایی که خودم میکردمو یاد بدی هفته ای دو روز تا سنواتو عیدیتو بدم وگرنه ترک کار میزنم تا سنوات نگیرید.منم توانایی آموزش ندارم.لطفا بفرمایید

 ایا میتوانم با مراجعه به وزارت کار ادعاهامو ثابت کنم؟ برای محسابه ی سنواتم ایا مبلغ رد شده در لیست بیمه لحاظ میشود یا واریز شده به حسابم؟ زیرا در این شرکت به خاطر بحث مالیاتی حقوق کلیه پرسنل 1 میلیون رد میشود.که کمتر از مبلغ واقعیست.
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

شما می بایستی به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل مربوطه مراجعه نمائید و نسبت به ثبت دادخواست مبنی بر الزام کارفرما به پرداخت مطالبات خود اعم از مزایای ضمن و پایان کار ، اقدام نمائید و در صورتیکه کارفرما نسبت به اعلام ترک کار شما اقدام نکرده باشند مکلف به پرداخت مطالبات شما می باشند.