در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
کارگر شرکت کشتیرانی خصوصی هستم جهت شکایت به اداره کار مراجعه کردم گفتند شرکت هایی که با اداره بندر در ارتباط هستند بخشنامه جدید است که  باید برای شکایت به دادگستری مراجعه کنند آیا صحت دارد؟
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)
سلام در صورتی که قرارداد شما مشمول قانون کار می باشد باید به اداره کار مراجعه نمایید در غیر این صورت باید به دادگستری مراجعه نمایید