در پرداخت حق بیمه توسط
من در یک شرکت خصوصی با وانت شخصی به عنوان راننده پخش لوازم بهداشتی مشغولم لطفآ نحوه محاسبه حق بیمه ام راکه ازطرف شرکت بیمه هستم طبق قانون تامین اجتماعی بیان فرمایید متشکرم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام حق بیمه پرداختی 30 درصد از میزان دریافتی در آخر ماه می باشد که سهم پرداختی شما از حق بیمه فقط 7 درصد از حقوق هست و 23 درصد باقی مانده را باید کارفرما پرداخت نماید در صورتی این که به این صورت نیست باید به اداره کار شکایت نمایید

و درصورتی که بیمه شما را به صورت مرتب رد نمی شود یا کمتر از میزان واقعی حقوق دریافتی حق بیمه شما رد می شود ، می توانید به شعبه تامین اجتماعی مراجعه نمایید و درخواست بازرسی بدهید