در بیمه درمان تکمیلی توسط
با سلام شرکت ما نزدیک به 1100 نفر نیرو دارد امام شرکت قبول نمی کند که با شرکت بیمه قرارداد ببند و می گوید خودتان با شرکت بیمه قرار داد ببندید با بیمه که صحبت کردیم می گوید 50 نفر بشین و شرکت قبول کند که با شرکت بیمه قرار داد ببند مشکلی ندارد اینجانب با حدود 100نفر صحبت کرده ام که حدود 80 نفر از آنها به بیمه تکمیلی تمایل دارند اما مشکل اصلی ما شرکت است که می گوید من یک بار با بیمه قرارداد بسته ام و مشکلات عدم تعهد شرکت پیش آمده و دیگر زیر بار نمی رود
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز اینگونه بیمه ها شرکتی صادر میشه چون مستقیما از حقوق کسر میشه و شرایط خاص خودش رو داره درسته که حداقل تعداد 50 نفر هست و شما این شرط رو برطرف کردین اما لازمه که شرکت رو برای خرید بیمه مجاب کنین.