در بیمه درمان تکمیلی توسط
آیا بیمه تکمیلی برای شرکت های زیر 50 نفر به صورت قانونی وجود دارد ؟ حداقل چند نفر برای بیمه تکمیل باید باشه ؟
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
بیمه درمان گروهی طبق آیین نامه بیمه مرکزی برای گروه های حداقل 50 نفر امکان پذیر است و اگر هم انجام شود به صورت غیر قانونی چند شرکت را با هم ادغام می کنند اما در هنگام خسارت با مشکل مواجه خواهند شد.

البته از ابتدای سال 96 طبق بخشنامه ابلاغی به شرکت های بیمه از سوی بیمه مرکزی قرار شده که شرکت های بیمه شرکت های زیر 50 نفر رو تحت پوشش قرار بدهند که متاسفانه به دلیل مقرون به صرفه نبودن این کار انجام نمیشود . ولی آتیه سازان حافظ این بخشنامه رو اجرا کرده اما با توجه به تعهدات پایین زیاد توصیه نمیشود.

با توجه به نیاز جامعه ما و شرکت های زیر 50 نفر به بیمه درمان تکمیلی

به این فکر افتادیم تا بیمه ای تهیه کنیم که حتی شرکت های 10 نفره  نیز بتوانند از بهترین پوشش ها و تعهدات بهره ببرند که با تلاش 1 ساله موفق به ارائه این طرح شده ایم که از ابتدای سال 95 ثبت نام آغاز شده که که تا 1.000.000.000 ریال هزینه های درمان قابل پرداخت است همچنین شامل پوشش های زایمان پاراکلینیکی آزمایش عینک  دارو و ویزیت حوادث و دندانپزشکی  نیز است . از جمله مزایای این طرح این است که هر شخص با توجه به سلیقه و توان مالی می تواند طرح خود را انتخاب کند و به ازای هر نفر بیمه نامه مجزا صادر شده و به شرکت های 10نفره هم قرارداد با نام خودشان داده می شود. امیدوارم که تلاش 3 ساله اینجانب در صنعت بیمه بخشی از مشکلات بیمه جامعه را حل کرده باشد.