در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام بنده مدیرعامل شرکت خصوصی که برای دولت کار میکند هستم وعضوهیت مدیره وسهامدار و24 سال است که بعنوان سرپرست کارگاه مشغول ولیست رد میکنم درزمان تقاضای بازنشتگی مشکلی ندارم (باتوجه به این مهم که یکی ازاعضا هیت مدیره میتواند در کارگاه مشغول باشد)
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام
شما فارغ از اینکه شرکتتان برای دولت کار میکند و هییت مدیره و مدیر عامل و سهامدار بودن و سرپرست کارگاه بودن همانند بقیه افراد موجود در لیست بیمه شده تامین اجتماعی هستید و در صورت دارا بودن شرایط بازنشستگی سن و مدت سابقه میتوانید از بازنشستگی و خدمات آن بهره مند شوید
تنها تفاوت شما با بقیه برخورداری از مستمری بالاتر بدلیل پرداخت حق بیمه بالاتر نسبت به بقیه افراد میباشد
ضمنا میتوانید مدت خدمت سربازی را هم با درخواست و پرداخت مابه التفاوت به سوابق بیمه ای خودتون اضافه نمایید تا زودتر به بازنشستگی برسید