در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام
ایا برای بازنشستگان تامین اجتماعی که در شرکت های خصوصی مشغول بوده اند یا خودشان بیمه رد کرده اند مثل ارگان های دولتی پاداش بازنشستگی تعلق میگیرد یا نه ممنون
1 پاسخ
توسط (2,270 امتیاز)
سلام پرداخت پاداش پایان خدمت یا حق سنوات برای کارکنان دولتی و خصوصی طبق قانون باید انجام شود؛ پرداخت آن از تعهدات کارفرماست در دستگاههای دولتی دستگاه دولتی پرداخت می کند و در بخش خصوصی کارفرمایان خصوصی باید به ازای یکسال کار یکماه حق سنوات پرداخت کنند