در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
12 سال در یک شرکت خصوصی سابقه کار و بیمه دارم از سال گذشته شرکت دچار مشکلات اقتصادی شده و 6 میلیون حقوق طلبکار هستم صاحب شرکت اخراجم نمی کند ولی ماهیانه تقریبا یک سوم حقوق را می دهد و مشکلات اقتصادی را بهانه می کند تعدادی از همکاران نتوانستند تحمل کنند و به وزارت کار شکایت کردند ولی با وجود محکوم شدن صاحب کار از پرداخت حقوق و سنوات آنان خودداری میکند.

چگونه می توان صاحب کار را وادار به پرداخت حقوق و سنوات کرد؟

آیا احکام وزارت کار التزام اجرایی دارد؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام می توانید به دادگاه کیفری شکایت کرده و با توجه به حکم اداره کار حکم جلب کیفری گرفته و کارفرما مجبور به پرداخت دیون کارگری شود