در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام

اگر ازشرکت خصوصی خودم که زیر 10 نفر است و خود مدیر عامل و عضو هیات مدیره و سهامدار هستم و با عنوان شغل مدیر عامل در لیست بیمه رد شده ام

 ولی قراردادم را کارشناس فنی زدم به شرکتی بالای 200 نفر که طرح طبقاتی مشاغل دارد با حکم سرپرستی بروم آیا ارتقا شغل محسوب میشود

با تسشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.جسارتا سوال شما واضح نیست.مقصود قوانین کار است یا قوانین تامین اجتماعی؟ولی چنانچه با حقوق و مزایای  ورتبه وگروه بالاتر انجام وظیفه نمایید،بله.