در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام من به عنوان تعمیرکار علایم در راه اهن ناحیه هرمزگان مشغول (شرکتی) به کار هستم

محلی که من باید برم دورترین نقطه و اخرین ایستگاه ناحیه هست و مجبور به شیف کاری ۲۴ساعت کار و ۴۸ ساعت استراحت هستیم

اول اینکه حقوق و مزایای من نسبت به کسانی که در نزدیکترین نقطه هستند یکی هست

دوم اینکه برای تردد مشکل داریم و شرکت پیشبینی نکرده بایستی توی راهروی قطار رفت و امد کنیم

سوم اینکه ۲۴ ساعت کشیک ما به دلیل نبود وسیله تردد مناسب به بیش از ۳۰ ساعت میکشه و از این بابت هیچگونه اضافه کاری دریافت نمیکنیم و حتی استراحت مناسب

چهارم اعتراض هم کنیم تهدید به تعلیق و اخراج میشویم

ممنون میشم شرایط و مزایای کار کسانی که به صورت کشیک و در دورترین نقطه از محل زندگی رو شرح بدید آیا شامل اضافه کار ماموریت و غیره میشویم
1 پاسخ
قبل توسط (24,680 امتیاز)
طبق ماده 51 قانون کار، ساعت کار مدت زمانی است که کارگر نیرو یا وقت خود را به منظور انجام کار در اختیار کارفرما قرار می‌دهد. بنابراین مدت زمان آماده شدن کارگران برای کار، مهیا شدن برای ترک کارگاه و همچنین اوقاتی که برای رفت و آمد صرف می‌کنند، جزء ساعت کار به حساب نمی‌آیند.

بنابراین اضافه کاری بر مبنای ساعت کاری در شیفت های ۲۴ ساعته و ساعت کاری موظفی ماهانه محاسبه می شود و ساعات رفت آمد در آن در نظر گرفته نمی شود.

با توجه به توضیحاتی که در مورد محل کار ارايه کردید، مشمول دریافت حق ماموریت نیز نمی باشید.