در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
با سلام.محل برگزاری آزمون بیمه زندگی ایران کجاست?آیا در اصفهان برگزار میشه???
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام

آزمون های نمایندگی بیمه ممکن است در طول سال چندین مرتبه برگزار شود. محل آزمون هم در شهرهای مختلفی نیر کرمان شیراز تبریز مشهد اهواز زاهدان برگزار شده است.

می توانید با مراجعه به سایت پژوهشکده بیمه و بیمه مرکزی از تقویم رویدادهای بیمه ای آگاه شوید.