در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط

ما تعدادی از دبیران در مدرسه غیردولتی بودیم بعضااز سال 86 طی این چند سال موسس مدرسه بیمه ما رو رد نکرده و حدود 40 ماه رو تمام 30 درصد حق بیمه ما خود دبیران دادیم شاهدهم داریم و تعداد زیادی از فیش های واریزی هم که با کارت یکی از دبیران پرداخت کردیم را داریم چطور میتوانیم حقمان را بگیریم و همچنین موسس عیدی و پاداش و بن نقدی و..
رو پرداخت نکرده ، حال جهت ادعای سابقه از طریق بیمه اقدامات لازم رو کردیم ، حال جهت گرفتن سایر حق و حقوق خود قصد شکایت از اداره کار داریم الان موسس به دروغ ادعا داره اگر بطور مثال ساعتی 5000 حقوق داده حقوق کارگر ساعتی 3000 تومان بوده و 2000 دیگر سایر مزایا بوده ، درصورتی که این موضوع نه در قرارداد اومده و نه همچین قول قراری بوده ، میشه راهنمایی لازم را بکنید

1 پاسخ
توسط
در شکوائیه ای که به هیاتهای حل اختلاف ارائه می شود برخی از ادعا ها را کارگر و برخی را کارفرما باید با دلیل و اسناد و مدارک اثبات نماید. مثلا رابطه کارگری و کارفرمایی را کارگر باید اثبات کند. یا حقوق بیش از حداقل را هم همینطور. اگر یک مبلغ کلی بابت حقوق و مزایا پرداخت شده ولی بابت اجزاء آن رسید دریافت نشده باشد آن مبلغ فقط حقوق حساب می شود و مزایایی شامل حق مسکن و بن را در بر نمی گیرد