در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (1,290 امتیاز)
شرکتی در نظر دارد سنوات کلیه کارگران خود را تا پایان سال 95 ،محاسبه و پرداخت نماید و قرارداد یکساله از ابتدای سال 96 با کلیه کارکنان خود منعقدکنند نحوه محاسبه پرداخت سنوات بر مبنای مزد سال 95 است یا 96 ؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

درقراردادهای کار داریم در صورت موافقت کارگران با بازخرید سنوات خود و تسویه حساب با کارفرما، مبنای محاسبه سابقه کار آخرین حقوق کارگر در زمان بازخریدی و تسویه حساب خواهد بود.
بنابراین چنانچه این قطع رابطه مثلا تا آخرین روزهای سال 95 صورت گیرد ملاک محاسبه مزایای پایان کارمزد کارگران در سال 95 می باشد و اگر تسویه حساب از شروع سال 96 به بعد تا آخر این سال انجام شود معیار محاسبه سنوات خدمت آخرین حقوق آنان در زمان خاتمه کار در سال 96 است.