در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باعرض سلام وخسته نباشید

اینجانب 6 سال در کارخانه ای استخدام دائمی میباشم ولی در طول این چند سال مزایا به اینجانب پرداخت نشده است متأسفانه اواخر سال گذشته کارفرما از کلیه کارکنان امضاء محضری گرفت.

الآن هم مرا تحت فشار قرار داده تا ترک کار کنم.

آیا راهی هست که مزایای این چند سال را بگیرم

 ممنون
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
با توجه به اینکه شما کارگر دائمی هستید امکان اخراج غیر موجه شما وجود نداره و در صورت ترک کار هم اگر اثبات بشه که ترک کار ناشی از رفتار و فشار کارفرما بوده امکان بازگشت بکار شما وجود داره.
در خصوص مزایا هم امکان شکایت وجود داره ولی ممکنه برای اثبات عدم دریافت وجه ممکنه کار سختی داشته باشید.