در پرداخت حق بیمه توسط
ویرایش شده
سلام کارگاه ام دی اف دارم.دونفرازشاگردان خود را بیمه کرده وبرای هرنفر۷۰هزارتومان حق بیمه واریزمیکنم.درسال جاری حق بیمه سه ماه رابا چهار پنج روز دیرتر واریز کردم. به همین جهت به پرداخت یک میلیون و دویست هزارتومان جریمه محکوم شدم. ایاهمچین چیزی امکان دارد؟

مگرجریمه دیرکرد پرداخت ۲درصد نمیباشد ؟  لطفاراهنمایی کنید؟ ممنونم.
1 پاسخ
توسط
سلام احتمالاً کارگاه شما مشمول معافیت حق بیمه(۲۰ درصد) سهم کارفرماست و کلاً ۱۰ درصد پرداخت می شود در صورت عدم پرداخت حق بیمه در مهلت مقرر معافیت مذکور حذف شده و ۳۰ درصد وصول می شود. در پرداخت به موقع حق بیمه دقت فرمایید.

برای اطلاعات بیشتر به کتاب راهنمای مقررات کار و تامین اجتماعی بخش مربوط به معافیت های حق بیمه سهم کارفرمایی مراجعه فرمایید.