در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
سلام.آیا در مدت مرخصی زایمان کارفرما باید حق بیمه ای اعم از 7%یا 23% به سازمان پرداخت کند یا خیر ؟اگه قانون و ماده ای داره لطفا بگید.کارفرمای من میخواد ازم چک بگیره بابت حق بیمه.درصورتی که میگن اصلا بیمه ای نباید پرداخت بشه.
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

تا زمان برگشت بکار شما لیست بیمه پرداختی شما صفر رد میشود بخاطر داشته باشید به خاطر اشتباهات سهوی حسابدارن عزیز ترک کار برا شما لحاظ نگردد.

بنابراین کارفرمای شما هم قرار نیست حق بیمه ای برای شما پرداخت نماید چون کارکرد شما صفر میباشد.