در سوابق بیمه توسط
سلام ایا مشود حق بیمه تامین اجتماعی که سالهای گذشته پرداخت نشده با جریمه پرداخت کرد
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام خیر. تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

شما می توانید به وسیله بیمه اختیاری سوابق مانده تا 30 سال سابقه را پرداخت نمایید و بازنشسته شوید

اطلاعات بیشتر در :

خرید فاصله بین سابقه بیمه تامین اجتماعی

شرایط قرارداد بیمه اختیاری در بیمه تامین اجتماعی

شرایط بازنشستگی