در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)

چند ساعت دیر کرد پرداخت حق بیمه منطق نیست چندین برابر هزینه بپردازد

شما کارشناسان مدافع حق سازمان هستید.
مقداری حق مردم هم در نظر بگیرید قانون را به نفع خود تفسیر نکنید
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)

با سلام

این قانون است و کارشناس مربوطه و محترم در این زمینه به خوبی توضیح داده است . سود خاصی که نمی برد . قانون است حتی اگر اشتباه باشد و به کارشناسان این سایت هم هیچ ربطی ندارد .
با تشکر