در بیمه بیکاری توسط
بنده  دو سال و نیم در آزمایشگاه کار کردم و حالا می خواستم از بیمه بیکاری استفاده کنم ولی کار فرما چند ماه بیمه مرا نریخته و گفته که باید جریمه بدهم تا درست شود ولی من فقط یک ماه فرصت دارم تا درخواست بیمه بیکاری دهم آیا با شکایت از اینکه بیمه مرا کامل نریخته اند میتوانم در مدت یک ماه به نتیجه برسم یا پرداخت بیمه های گشته من خیلی زمان بر است؟لطفا مرا راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.شما میبایست درخواست بیمه بیکاری خود را به یکی از دو طریق (شکایت علیه کارفرما ویا ارائه اخرین قرارداد)به اداره کار ارائه نمایید.که ترجیحا از طریق طرح دعوی اقدام نمایید که سابقه کار خود را کامل تایید واحراز نمایید.وپس از آن پیگیر واریز حق بیمه باشید.