در پرداخت حق بیمه توسط (160 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
اگرکارگربیمه های خودرابه اجرای احکام دادگستری اداره کاردرخواست بدهدوکارفرماحق بیمه هاروبه حساب سازمان تامین اجتماعی واریزنکندایاسازمان تامین اجتماعی توقیف اموال کارفرمایاتوبیخ کارفرمارودردستورکارقرارمیده یانه؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
سلام

بعد از اعلام بدهی به کارفرما و فرصت پرداخت اگر کارفرما نسبت به بدهی و پرداخت آن استنکاف نمایید در وهله اول تامین اجتماعی از قبول لیست بیمه خود داری و بعد از آن واحد اجراییه اخطاریه مستند به لیست برای کارفرما ابلاغ و در صورت عدم پرداخت از طریق مال یابی اقدام به توقیف اموال و ... مینماید