در پرداخت حق بیمه توسط (160 امتیاز)
باسلام.کارگری نزدکارفرماکارکنه کارفرما هم کارگرش روبیمه نکنه .مدت5ماه بیمه درسال94

هزینه حق بیمه 5ماه مربوط به سال 94 چقدرمیشه که کارفرمابایستی بریزه به حساب تامین اجتماعی؟ایاجریمه ای هم داره؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام محاسبه حق بیمه وابسته به حقوق کارگر است که 7 درصد سهم کارگر و 23 درصد سهم کارفرما می باشد

در ضمن برای پرداخت حق بیمه معوقه باید جریمه دیرکرد آن را نیز پرداخت نمایید

اطلاعات تکمیلی در :

طریقه محاسبه جریمه بیمه تامین اجتمایی کارگر چگونه است ؟