قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (29,440 امتیاز)
کارفرمایی مبلغی را از کارگر خود طلبکار است آیا می تواند طلب خود را از مزد کارگر برداشت نماید؟
1 پاسخ
قبل توسط (143,570 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ

با توجه به ماده 44 قانون کار چنانچه کارگر به کارفرمای خود مدیون باشد در قبال دیون وی تنها می توان مازاد بر حداقل مزد را به موجب حکم دادگاه برداشت نمود که در هر حال این مبلغ نباید از یک چهارم کل مزد کارگر بیشتر باشد.