در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-850 امتیاز)
اگر احراز شود کارفرمایان مشمول قانون تامین اجتماعی علاوه بر نرخ حق بیمه ای که برای کسر از حقوق و مزایای بیمه شدگان (7درصدسهم بیمه شده)پیش بینی شده است مبالغی بیش از میزان تعیین شده قانونی از مزد آنان برداشت نمایند

 چه نوع ضمانت اجرایی برای کارفرما به دنبال خواهد داشت آیا وجوه کسر شده قابل استرداد خواهد بود یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام کارفرمایانی که عمدا وجوهی زائد بر میزان مقرر در قانون تامین اجتماعی به عنوان حق بیمه از مزد یاحقوق یا مزایای بیمه شدگان برداشت نمایند علاوه بر الزام به استرداد وجوه ذگور به حبس جنحه ای از 61روز تا6ماه محکوم خواهند شد.