در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
در تصادف بند میانی انگشت چهارم شکست وعمل کردم وپین گذاشتم وسرم هم شکست ودوعدد بخیه خورد وپزشک قانونی تا به حال دو بار مراجع مجدد داده چقدر دیه شامل من میشود طول درمان هم به من تعلق میگیرد
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

دیه شکستگی بند میانی انگشت درصورتبکه التیام مطلوب یابد نیم درصد دیه کامل

جراحت سر هم که باانجام بخیه مداوا شده در ردیف شکستگی سر قرار نمیگیره و فقط پارگی پوست سر هست که باتوجه به عمق اون ۲تا ۳درصد دیه کامل

مجموعا ۲.۵تا ۳.۵درصد دیه کامل