قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (24,440 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط
بر اساس قانون کار به چه کسانی عیدی و سنوات تعلق نمی گیرد ؟   آیا همه کارگران  مشمول دریافت عیدی و سنوات هستند ؟
1 پاسخ
قبل توسط (39,810 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

به طور کلی، عیدی و سنوات به تمام کارگران مشمول قانون کار تعلق می‌گیرد. این شامل کارگران و کارمندان رسمی، پیمانی، روزمزد، قطعی و موقت می‌شود. فقط یک استثنا وجود دارند که عیدی و سنوات را دریافت نمی‌کنند. دانشجویان و دانش‌آموزانی که تنها در فصلی خاص مثل تابستان به کار مشغول بوده‌اند.

توجه داشته در اینجا منظور از سنوات همان حق سنوات یا پاداش پایان کار می باشد. در مورد پایه سنوات می توان گفت که پایه سنواتی به کارگرانی که کمتر از یکسال سابقه دارند تعلق نمی گیرد.

کارگرانی که در مراجع قضایی محکوم به تدلیس (فریب) کارفرما در زمان استخدام باشند، مشمول دریافت حق سنوات نخواهند بود.