در جریمه و بدهی بیمه توسط (170 امتیاز)
سلام می خواستم بدونم من جریمه به خاطر کمبود واریز فیش بیمه کشاورزی برای کارگرهایم را دارم که سه نفر هستن ایا شامل بخشش اخیرا اعلام شده می باشم  با تشکر
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در قانون بخشش بدهی کارفرمایان سابق تنها کارفرمایان واحدهای تولیدی و صنعتی و معدنی می توانستند از مزایای بخشودگی جرائم استفاده کنند و در قانون جدید کارفرمایان واحدهای خدماتی نیز مشمول بخشودگی جرائم خواهند بود.

خوش حسابی نیز در این قانون به خوبی تعریف شده است و به کارفرمایی اطلاق می‌شود که در بازه زمانی ١٨ ماهه قبل از بروز مشکل حداقل در ١۶ ماه حق بیمه کارگاه خود را به موقع پرداخت کرده باشد.

 جزئیات آیین نامه بخشودگی جرایم بیمه تامین اجتماعی